|
Język obcy
|
Konwersatorium (30/18) |
2 |
Tak |
Nie |
Podstawy technologii surowców zwierzęcych
|
Wykład (60/36), Laboratorium (60/36) |
6 |
Tak |
Nie |
Moduł przedmiotów kierunkowych |
Dietoprofilaktyka
|
Wykład (30/18), Laboratorium (30/18), Projekt (30/18) |
6 |
Tak |
Nie |
Przedmiot do wyboru (grupa 1) |
Podstawy przedsiębiorczości
|
Wykład (20/12), Ćwiczenia (10/6) |
3 |
Nie |
Nie |
Prowadzenie małej firmy
|
Wykład (20/12), Ćwiczenia (10/6) |
3 |
Nie |
Nie |
Przedmiot do wyboru (grupa 2) |
Opracowanie nowych produktów spożywczych
|
Wykład (15/9), Laboratorium (15/9) |
3 |
Nie |
Nie |
Projektowanie żywności prozdrowotnej
|
Wykład (15/9), Laboratorium (15/9) |
3 |
Nie |
Nie |
Przedmiot do wyboru (grupa 3) |
Technologie i metody przechowywania żywności
|
Wykład (15/9), Laboratorium (15/9) |
4 |
Nie |
Nie |
Transport i przechowywanie żywności w żywieniu zbiorowym
|
Wykład (15/9), Laboratorium (15/9) |
4 |
Nie |
Nie |
Przedmiot do wyboru (grupa 4) |
Opieka żywieniowa w jednostkach oświatowych
|
Wykład (15/9), Laboratorium (15/9) |
3 |
Nie |
Nie |
Żywienie zbiorowe
|
Wykład (20/12), Laboratorium (10/6) |
3 |
Nie |
Nie |
Przedmiot do wyboru (grupa 5) |
Nowe rodzaje żywności
|
Wykład (15/9), Laboratorium (15/9) |
3 |
Nie |
Nie |
Związki biologiczne czynne w żywności
|
Wykład (15/9), Laboratorium (15/9) |
3 |
Nie |
Nie |
|
|
|
|
|