SylabUZ
Nazwa przedmiotu | Seminarium magisterskie |
Kod przedmiotu | 13.4-WB-BTD-SM3-S-S14_pNadGenSANL0 |
Wydział | Wydział Nauk Biologicznych |
Kierunek | Biotechnologia / Biotechnologia żywności |
Profil | ogólnoakademicki |
Rodzaj studiów | drugiego stopnia z tyt. magistra |
Semestr rozpoczęcia | semestr zimowy 2021/2022 |
Semestr | 4 |
Liczba punktów ECTS do zdobycia | 13 |
Typ przedmiotu | obowiązkowy |
Język nauczania | polski |
Sylabus opracował |
|
Forma zajęć | Liczba godzin w semestrze (stacjonarne) | Liczba godzin w tygodniu (stacjonarne) | Liczba godzin w semestrze (niestacjonarne) | Liczba godzin w tygodniu (niestacjonarne) | Forma zaliczenia |
Seminarium | 15 | 1 | - | - | Zaliczenie na ocenę |
Zapoznanie studenta z wymogami obowiązującymi przy realizacji pracy badawczej, ukierunkowanie studenta w zakresie tworzenia własnej pracy dyplomowej, pomoc metodyczna i merytoryczna przy realizacji pracy dyplomowej.
Znajomość treści zgodnie z programem studiów właściwego dla kierunku studiów
Zgodny z problematyką badawczą podjętą w pracy dyplomowej, zgodnie z kierunkiem studiów
Konwersatorium
Opis efektu | Symbole efektów | Metody weryfikacji | Forma zajęć |
Przedstawia w formie pisemnej i ustnej kolejne etapy przygotowywanej pracy dyplomowej (zgodnie z harmonogramem).
Akceptacja pracy przez promotora i pozytywny raport z Jednolitego Systemu Antyplagiatowego.
Udział w konsultacjach prowadzonych drogą e-mailową
Zmodyfikowane przez dr Andrzej Jurkowski (ostatnia modyfikacja: 04-05-2021 23:48)