SylabUZ
Course name | Technology of winemaking |
Course ID | WZS-EW-Tw-POD20 |
Faculty | Faculty of Biological Sciences |
Field of study | Oenology (Winemaking) |
Education profile | practical |
Level of studies | Postgraduate studies |
Beginning semester | summer term 2024/2025 |
Semester | 2 |
ECTS credits to win | 2 |
Course type | obligatory |
Teaching language | polish |
Author of syllabus |
|
The class form | Hours per semester (full-time) | Hours per week (full-time) | Hours per semester (part-time) | Hours per week (part-time) | Form of assignment |
Lecture | - | - | 15 (including as e-learning) |
1 (including as e-learning) |
Exam |
Poznanie sposobów wytwarzania wyrobów winiarskich.
Podstawowa wiedza z zakresu biologii, chemii, fizyki min. na poziomie szkoły średniej.
Metody podające:
Outcome description | Outcome symbols | Methods of verification | The class form |
Zaliczenie w formie egzaminu ustnego.
Zaliczenie student uzyskuje po zweryfikowaniu wiedzy na poziomie min.60% (wynik egzaminu ustnego).
- Obowiązujące akty prawne Polski i UE, strony: www.sejm.gov.pl i https://eur-lex.europa.eu/homepage.html
- Domine A.:Wino. Wydawnictwo Olesiejuk, Warszawa 2009
- Ribéreau-Gayon P., Dubourdien D., Doneche B., Lonvaud A., Handbook of enology, Jhon Wiley&Sons, Ltd, 2006
- Czasopismo: Przemysł Fermentacyjny i Owocowo-Warzywny, Ogólnopolski miesięcznik naukowo-techniczny, Wyd. NOT-Sigma, Warszawa.
Modified by dr hab. Mariusz Kasprzak, prof. UZ (last modification: 11-04-2024 15:22)