SylabUZ
Course name | Instrumental and sensory analysis of wine |
Course ID | WZS-EW-aisw2-POD20 |
Faculty | Faculty of Biological Sciences |
Field of study | Oenology (Winemaking) |
Education profile | practical |
Level of studies | Postgraduate studies |
Beginning semester | summer term 2024/2025 |
Semester | 3 |
ECTS credits to win | 3 |
Course type | obligatory |
Teaching language | polish |
Author of syllabus |
|
The class form | Hours per semester (full-time) | Hours per week (full-time) | Hours per semester (part-time) | Hours per week (part-time) | Form of assignment |
Laboratory | - | - | 15 (including as e-learning) |
1 (including as e-learning) |
Credit with grade |
Nabycie umiejętności praktycznego posługiwania się nowoczesnymi technikami laboratoryjnymi i aparaturą niezbędną do oznaczania jakościowego i ilościowego składników wina oraz jakości wina. Nabycie umiejętności przeprowadzania analizy sensorycznej win oraz oznaczania składników bioaktywnych.
Podstawowa wiedza z zakresu chemii, biologii i fizyki oraz wiedza z wykładów (semestr 1) oraz laboratoriów (semestr 2) z przedmiotu "Analiza instrumentalna i sensoryczna wina".
- zajęcia praktyczne
- laboratorium (eksperyment, studium przypadku)
Outcome description | Outcome symbols | Methods of verification | The class form |
Warunkiem zaliczenia jest wykonanie analiz laboratoryjnych.
Modified by dr hab. Mariusz Kasprzak, prof. UZ (last modification: 23-04-2024 19:10)