SylabUZ
Course name | Praca dyplomowa |
Course ID | 01.0-WB-TŻŻCD-Pd-S23 |
Faculty | Faculty of Biological Sciences |
Field of study | Technologia żywności i żywienie człowieka |
Education profile | practical |
Level of studies | Second-cycle studies leading to MS degree |
Beginning semester | summer term 2024/2025 |
Semester | 4 |
ECTS credits to win | 20 |
Course type | obligatory |
Teaching language | polish |
Author of syllabus |
|
The class form | Hours per semester (full-time) | Hours per week (full-time) | Hours per semester (part-time) | Hours per week (part-time) | Form of assignment |
Project | 0 | 0 | 0 | 0 | Credit with grade |
Celem przedmiotu jest realizacja pracy dyplomowej przez studenta, co jest warunkiem przystąpienia do egzaminu dyplomowego.
Wymaganiem wstępnym jest podjęcie tematu pracy magisterskiej wraz z wyborem promotora.
Nie dotyczy.
Nie dotyczy.
Outcome description | Outcome symbols | Methods of verification | The class form |
Napisanie pracy dyplomowej kończące się analizą antyplagiatową w programie JSA oraz wystawieniem oceny. Warunkiem zatwierdzenia pracy do obrony jest pozytywna ocena pracy zarówno przez recenzenta, jak i promotora.
Zalecana literatura jest podawana indywidualnie każdemu dyplomantowi przez opiekuna/promotora pracy.
Modified by dr hab. Mariusz Kasprzak, prof. UZ (last modification: 11-04-2024 17:15)