SylabUZ

Generate PDF for this page

Internship 2 - course description

General information
Course name Internship 2
Course ID 13.9-WB-BiolP-Prak2-Pra-S15_pNadGenXWKG0
Faculty Faculty of Biological Sciences
Field of study Biology
Education profile academic
Level of studies First-cycle studies leading to Bachelor's degree
Beginning semester winter term 2018/2019
Course information
Semester 5
ECTS credits to win 1
Course type obligatory
Teaching language polish
Author of syllabus
  • dr Elżbieta Roland
Classes forms
The class form Hours per semester (full-time) Hours per week (full-time) Hours per semester (part-time) Hours per week (part-time) Form of assignment
Practical training 30 2 30 2 Credit

Aim of the course

1.Pogłębienie i poszerzenie wiadomości teoretycznych uzyskanych na zajęciach dydaktycznych.

2. Doskonalenie umiejętności potrzebnych do wykonania określonych zadań.

3. Zapoznanie się z dokumentacją na różnych stanowiskach pracy i zasadami jej prowadzenia.

4. Zapoznanie się z prawidłową organizacją pracy.

5. Rozwijanie umiejętności pracy w zespołach ludzkich, przygotowanie do samodzielnej pracy i podejmowania decyzji

6. Kształcenie poczucia odpowiedzialności za własną pracę i decyzje. 

Prerequisites

1.Wiedza i umiejętności objęte programem studiów I stopnia

2.Student odbywający praktykę zobowiązany jest do posiadania ubezpieczenia od
następstw nieszczęśliwych wypadków na czas trwania praktyki.

Scope

1.Charakterystyka jednostki, w której odbywa się praktyka.

2.Metody zarządzania

3.Zarządzanie zasobami ludzkimi

4.Organizacja pracy na wybranym stanowisku pracy

5.Zadania realizowane na wybranym stanowisku

Teaching methods

Praktyka

Learning outcomes and methods of theirs verification

Outcome description Outcome symbols Methods of verification The class form

Assignment conditions

Praktykę zalicza się na podstawie opisu przebiegu praktyki w Dzienniku Praktyki , potwierdzonego przez pracodawcę oraz opinii pracodawcy.

Recommended reading

Further reading

Notes


Modified by dr Elżbieta Roland (last modification: 14-05-2018 21:37)