SylabUZ
Course name | Pracownia magisterska |
Course ID | 13.4-WB-BTD-PM1-L-S14_gen60XIR |
Faculty | Faculty of Biological Sciences |
Field of study | Biotechnology / Biotechnologia żywności |
Education profile | academic |
Level of studies | Second-cycle studies leading to MS degree |
Beginning semester | winter term 2021/2022 |
Semester | 2 |
ECTS credits to win | 2 |
Course type | obligatory |
Teaching language | polish |
Author of syllabus |
|
The class form | Hours per semester (full-time) | Hours per week (full-time) | Hours per semester (part-time) | Hours per week (part-time) | Form of assignment |
Laboratory | 30 | 2 | - | - | Credit with grade |
Zapoznanie studentów ze specyfiką pracy w laboratoriach badawczych, pracy w terenie.
Poznanie sprzętu i urządzeń laboratoryjnych niezbędnych do prowadzenia badań związanych z realizacją pracy dyplomowej.
Opanowanie podstawowych metod badawczych stosowanych w prowadzeniu badań związanych z praca dyplomową.
Sprecyzowanie metodyki niezbędnej do wykonania pracy dyplomowej.
Zakres treści ustalony indywidualnie z nauczycielem akademickim prowadzącym pracownię, zgodnie z potrzebami wynikającymi z tematu pracy dyplomowej.
Metody laboratoryjne
Outcome description | Outcome symbols | Methods of verification | The class form |
Czynny udział w zajęciach i konsultacjach również prowadzonych droga elektroniczną.
Pozytywna ocena bieżących postępów studenta podczas wykonywania zadań laboratoryjnych związanych z tematem pracy dyplomowej.
Modified by dr Andrzej Jurkowski (last modification: 13-04-2021 10:38)