SylabUZ
Course name | Fermentation technologies |
Course ID | WZS-EW-tf-POD20 |
Faculty | Faculty of Biological Sciences |
Field of study | Oenology (Winemaking) |
Education profile | practical |
Level of studies | Postgraduate studies |
Beginning semester | summer term 2021/2022 |
Semester | 2 |
ECTS credits to win | 1 |
Course type | obligatory |
Teaching language | polish |
Author of syllabus |
|
The class form | Hours per semester (full-time) | Hours per week (full-time) | Hours per semester (part-time) | Hours per week (part-time) | Form of assignment |
Lecture | - | - | 5 (including as e-learning) |
0,33 (including as e-learning) |
Credit with grade |
Poznanie istoty procesów produkcji napojów zawierających etanol. Poznanie rozwiązań technicznych i technologicznych stosowanych w gorzelnictwie i browarnictwie.
Podstawowa wiedza z zakresu biologii, chemii, fizyki w zakresie szkoły średniej.
Metody podające:
Outcome description | Outcome symbols | Methods of verification | The class form |
Zaliczenie z oceną na podstawie pisemnego testu. Zaliczenie student uzyskuje po zweryfikowaniu wiedzy na poziomie min.60% (wynik testu).
1. Czasopismo: Przemysł Fermentacyjny i Owocowo-Warzywny, Ogólnopolski miesięcznik naukowo-techniczny, Wyd. NOT-Sigma, Warszawa
2. Czasopismo: Piwowar. Magazyn o piwie i piwowarstwie, wydawany przez Polskie Stowarzyszenie Piwowarów Domowych
Modified by dr Justyna Korycka - Korwek (last modification: 28-04-2021 14:35)