SylabUZ

Generate PDF for this page

Przygotowanie postępowania o udzielenie zamówienia publicznego - course description

General information
Course name Przygotowanie postępowania o udzielenie zamówienia publicznego
Course ID WX-ZamPub-PPUZP-Ć-POD15_pNadGenPUFTV
Faculty Faculty of Law and Administration
Field of study Competitive tendering and public-private partnership
Education profile academic
Level of studies Postgraduate studies
Beginning semester winter term 2022/2023
Course information
Semester 1
ECTS credits to win 1
Course type obligatory
Teaching language polish
Author of syllabus
Classes forms
The class form Hours per semester (full-time) Hours per week (full-time) Hours per semester (part-time) Hours per week (part-time) Form of assignment
Class - - 5
(including as e-learning)
0,33
(including as e-learning)
Credit

Aim of the course

Analiza wymagań prawnych oraz przykładowych problemów związanych z przygotowaniem postępowania o zamówienie publiczne

 

Prerequisites

Brak

Scope

  1. Komisja przetargowa w zamówieniach publicznych.

  2. Powierzenie czynności w zamówieniach publicznych

  3. Szacowanie wartości zamówienia i rodzaje progów.

  4. Opis przedmiotu zamówienia

  5. Rodzaje trybów udzielania zamówień publicznych.

  6. Postępowanie zamawiającego w poszczególnych trybach.

  7. Szczególne procedury udzielania zamówień publicznych – konkurs, umowy ramowe, dynamiczny system zakupów.

 

Teaching methods

Case studies

Learning outcomes and methods of theirs verification

Outcome description Outcome symbols Methods of verification The class form

Assignment conditions

Uczestnictwo w min. 80% zajęć. Zaliczenie pisemne.

Recommended reading

1. Zamówienia publiczne. Podręcznik, red. M. Chmaj, Warszawa 2010

2. Prawo zamówień publicznych wraz z indeksem rzeczowym, red. A. Flizel, Warszawa 2012

 

 

Further reading

1. J. Pieróg, Zamówienia publiczne. Komentarz,Warszawa 2011

2. E. Norek, Zamówienia publiczne. Komentarz,

Notes


Modified by dr Ewaryst Kowalczyk (last modification: 30-03-2022 21:32)