SylabUZ

Wygeneruj PDF dla tej strony

Praca dyplomowa - opis przedmiotu

Informacje ogólne
Nazwa przedmiotu Praca dyplomowa
Kod przedmiotu 01.0-WB-TŻŻCD-Pd-S23
Wydział Wydział Nauk Biologicznych
Kierunek Technologia żywności i żywienie człowieka
Profil praktyczny
Rodzaj studiów drugiego stopnia z tyt. magistra
Semestr rozpoczęcia semestr letni 2023/2024
Informacje o przedmiocie
Semestr 4
Liczba punktów ECTS do zdobycia 20
Typ przedmiotu obowiązkowy
Język nauczania polski
Sylabus opracował
  • dr Justyna Korycka - Korwek
Formy zajęć
Forma zajęć Liczba godzin w semestrze (stacjonarne) Liczba godzin w tygodniu (stacjonarne) Liczba godzin w semestrze (niestacjonarne) Liczba godzin w tygodniu (niestacjonarne) Forma zaliczenia
Projekt 0 0 0 0 Zaliczenie na ocenę

Cel przedmiotu

Celem przedmiotu jest realizacja pracy dyplomowej przez studenta, co jest warunkiem przystąpienia do egzaminu dyplomowego.

Wymagania wstępne

Wymaganiem wstępnym jest podjęcie tematu pracy magisterskiej wraz z wyborem promotora.

Zakres tematyczny

Nie dotyczy.

Metody kształcenia

Nie dotyczy.

Efekty uczenia się i metody weryfikacji osiągania efektów uczenia się

Opis efektu Symbole efektów Metody weryfikacji Forma zajęć

Warunki zaliczenia

Napisanie pracy dyplomowej kończące się analizą antyplagiatową w programie JSA oraz wystawieniem oceny. Warunkiem zatwierdzenia pracy do obrony jest pozytywna ocena pracy zarówno przez recenzenta, jak i promotora.

Literatura podstawowa

Zalecana literatura jest podawana indywidualnie każdemu dyplomantowi przez opiekuna/promotora pracy.

Literatura uzupełniająca

Uwagi


Zmodyfikowane przez dr hab. Mariusz Kasprzak, prof. UZ (ostatnia modyfikacja: 31-08-2023 21:54)