SylabUZ
Nazwa przedmiotu | Praca dyplomowa |
Kod przedmiotu | 01.0-WB-TŻŻCD-Pd-S23 |
Wydział | Wydział Nauk Biologicznych |
Kierunek | Technologia żywności i żywienie człowieka |
Profil | praktyczny |
Rodzaj studiów | drugiego stopnia z tyt. magistra |
Semestr rozpoczęcia | semestr letni 2023/2024 |
Semestr | 4 |
Liczba punktów ECTS do zdobycia | 20 |
Typ przedmiotu | obowiązkowy |
Język nauczania | polski |
Sylabus opracował |
|
Forma zajęć | Liczba godzin w semestrze (stacjonarne) | Liczba godzin w tygodniu (stacjonarne) | Liczba godzin w semestrze (niestacjonarne) | Liczba godzin w tygodniu (niestacjonarne) | Forma zaliczenia |
Projekt | 0 | 0 | 0 | 0 | Zaliczenie na ocenę |
Celem przedmiotu jest realizacja pracy dyplomowej przez studenta, co jest warunkiem przystąpienia do egzaminu dyplomowego.
Wymaganiem wstępnym jest podjęcie tematu pracy magisterskiej wraz z wyborem promotora.
Nie dotyczy.
Nie dotyczy.
Opis efektu | Symbole efektów | Metody weryfikacji | Forma zajęć |
Napisanie pracy dyplomowej kończące się analizą antyplagiatową w programie JSA oraz wystawieniem oceny. Warunkiem zatwierdzenia pracy do obrony jest pozytywna ocena pracy zarówno przez recenzenta, jak i promotora.
Zalecana literatura jest podawana indywidualnie każdemu dyplomantowi przez opiekuna/promotora pracy.
Zmodyfikowane przez dr hab. Mariusz Kasprzak, prof. UZ (ostatnia modyfikacja: 31-08-2023 21:54)