Moduł przedmiotów do wyboru |
Epigenetyka w żywieniu
|
Wykład (30/18) |
2 |
Nie |
Nie |
Kierowanie małą firmą
|
Wykład (30/18), Ćwiczenia (15/9) |
3 |
Nie |
Nie |
Nutrigenomika i nutrigenetyka
|
Wykład (30/18) |
2 |
Nie |
Nie |
Pakowanie żywności
|
Wykład (15/9), Ćwiczenia (15/9) |
2 |
Nie |
Nie |
Prowadzenie własnego biznesu
|
Wykład (30/18), Ćwiczenia (15/9) |
3 |
Nie |
Nie |
Stan odżywienia człowieka z elementami antropometrycznymi
|
Wykład (15/9), Laboratorium (15/9) |
2 |
Nie |
Nie |
Utrwalanie żywności
|
Wykład (15/9), Ćwiczenia (15/9) |
2 |
Nie |
Nie |
Wartość żywieniowa produktów spożywczych
|
Wykład (15/9), Laboratorium (15/9) |
2 |
Nie |
Nie |
Zdrowotne aspekty żywności przetworzonej
|
Wykład (30/18) |
2 |
Nie |
Nie |
Żywność nowej generacji
|
Wykład (30/18) |
2 |
Nie |
Nie |
Moduł przedmiotów kierunkowych |
Analiza żywności I
|
Wykład (15/9), Laboratorium (45/27) |
5 |
Tak |
Nie |
Bioskładniki żywności
|
Wykład (30/18) |
2 |
Nie |
Nie |
Język obcy
|
Konwersatorium (30/18) |
2 |
Nie |
Nie |
Metodologia i opracowanie badań w naukach o żywności
|
Ćwiczenia (45/27) |
4 |
Nie |
Nie |
Pracownia magisterska
|
Laboratorium (30/18) |
3 |
Nie |
Nie |
Seminarium dyplomowe
|
Konwersatorium (15/9) |
1 |
Nie |
Nie |
Specjalność 1 - Żywienie i dietoprofilaktyka |
Dietoprofilaktyka schorzeń dietozależnych
|
Wykład (15/9), Laboratorium (30/18) |
3 |
Tak |
Nie |
Fizjologia układu pokarmowego
|
Wykład (15/9), Laboratorium (15/9) |
3 |
Nie |
Nie |
Specjalność 2 - Projektowanie żywności prozdrowotnej |
Alternatywne źródła żywności
|
Wykład (15/9), Ćwiczenia (30/18) |
3 |
Tak |
Nie |
Fizjologia procesów żywieniowych
|
Wykład (15/9), Laboratorium (15/9) |
3 |
Nie |
Nie |
|
|
|
|
|