SylabUZ

Biotechnology / Biotechnologia żywności
Second-cycle studies leading to MS degree
Beginning semester: winter term (2023/2024)


Semester 1
Form of classes - Hours (full-time/part-time) ECTS Exam Selectable
Agrobiotechnologia Lecture (15/-), Class (15/-) 3 No No
Analiza i ocena jakości żywności Lecture (15/-), Laboratory (40/-) 5 Yes No
Biotechnologia drobnoustrojów Lecture (15/-), Laboratory (15/-) 3 No No
Biotechnologia molekularna żywności Lecture (15/-), Laboratory (30/-) 5 Yes No
Foreign Language - English Laboratory (30/-) 2 No No
Procesy biotechnologiczne w technologii żywności Lecture (15/-), Laboratory (30/-) 5 Yes No
Rośliny i grzyby w biotechnologii Lecture (15/-), Laboratory (30/-) 4 No No
Substancje biologicznie czynne w żywności Lecture (15/-), Laboratory (15/-) 3 No No
Szkolenie BHP Health and safety training (4/-) 0 No No
Semester 2
Form of classes - Hours (full-time/part-time) ECTS Exam Selectable
Animals in biotechnology Lecture (15/-), Laboratory (15/-) 4 Yes No
Bioinżynieria genetyczna Lecture (15/-), Laboratory (15/-) 3 No No
Pracownia magisterska Laboratory (30/-) 2 No No
Procesy membranowe w przemyśle spożywczym Lecture (15/-), Laboratory (20/-) 5 Yes No
Protein Analysis Methods Lecture (15/-), Laboratory (30/-) 3 No No
Przygotowanie próbek środowiskowych do analizy chromatograficznej Lecture (15/-), Laboratory (20/-) 3 No No
Seminarium magisterskie Seminar (15/-) 3 No No
Techniki mikroskopowe Laboratory (15/-) 1 No No
Technologie fermentacyjne w przemyśle spożywczym Lecture (15/-), Laboratory (60/-) 6 Yes No
Semester 3
Form of classes - Hours (full-time/part-time) ECTS Exam Selectable
Biotechnologia produktów odpadowych przemysłu rolno-spożywczego Laboratory (30/-) 3 No No
Design, analysis and simulations of bioprocesses Lecture (15/-), Laboratory (30/-) 5 Yes No
Organizacja i zarządzanie jakością w biotechnologii żywności Lecture (20/-) 3 No No
Podstawy mikrobioanalityki Lecture (15/-), Laboratory (30/-) 5 Yes No
Pracownia magisterska Laboratory (30/-) 4 No No
Seminarium magisterskie Seminar (15/-) 3 No No
Toksykologia żywności Lecture (15/-), Laboratory (15/-) 3 No No
Toxicology Lecture (15/-), Class (15/-) 4 Yes No
Semester 4
Form of classes - Hours (full-time/part-time) ECTS Exam Selectable
Biological, cultural and social factors in human behavior Lecture (30/-) 3 No No
Biosensors Laboratory (30/-) 4 No No
Human resources and work environment management Lecture (15/-), Class (15/-) 4 No No
Pracownia magisterska Laboratory (30/-) 6 No No
Seminarium magisterskie Seminar (15/-) 13 No No