SylabUZ
Course name | Foreign language-English |
Course ID | 09.1-WA-ArchWP-LEKTa-S17 |
Faculty | Faculty of Arts |
Field of study | Interior Design |
Education profile | academic |
Level of studies | First-cycle studies leading to Bachelor's degree |
Beginning semester | winter term 2019/2020 |
Semester | 3 |
ECTS credits to win | 2 |
Course type | optional |
Teaching language | polish |
Author of syllabus |
|
The class form | Hours per semester (full-time) | Hours per week (full-time) | Hours per semester (part-time) | Hours per week (part-time) | Form of assignment |
Class | 30 | 2 | - | - | Credit with grade |
Opanowanie przedmiotu na poziomie B1+ według skali Europejskiego systemu opisu kształcenia językowego oraz w zakresie niezbędnym dla potrzeb studiowania i wykonywania pracy zawodowej.
Znajomość języka angielskiego na poziomie B1 według skali Europejskiego Systemu Opisu Kształcenia Językowego.
Metoda komunijkacyjna nauczania jezyka angielsjiego,korzystanie z literatury przedmiotu oraz zrodel internetowych, Czytanie tekstow, tlumaczenie, dyskusje w parach i grupach.Testy sprawnosciowe przygotowujace studentow do zdania egzaminu na poziomie B2.
Outcome description | Outcome symbols | Methods of verification | The class form |
Weryfikacja poprzez: testy sprawności językowych,testy leksykalno gramatyczne, prezentacje w programie Powerpoint lub Prezzie, aktywny udział w zajęciach/dyskusjach, wymagana obecność na zajęciach lub zaliczenia wszelkich nieobecnosci studenta poprzez wykazanie sie znajomoscia materialu realizowanego podczas nieobecnosci studenta..Zaliczenie nieobecnosci przez studenta jest jednym z najwazniejszych kryteriow uzyskania oceny pozytywnej.
Materialy dodatkowe z magazynow anglojezycznych lub poprzez wykorzystanie materialow online.
Materialy samodzielnie przygotowane przez studentow.
Prezentacja ustna pod koniec semestru oraz zaliczenie materialu realizowanego podczas nieobecnosci studenta sa glownymi kryteriami otrzymania zaliczenia.
Modified by mgr Joanna Legierska-Dutczak (last modification: 20-05-2019 18:34)