SylabUZ
Course name | Technologia winiarstwa |
Course ID | 01.0-WZS-EnP-tw-pod-N19 |
Faculty | The Branch Faculty of the University of Zielona Góra in Sulechów |
Field of study | Podyplomowe studia enologia |
Education profile | academic |
Level of studies | Postgraduate studies |
Beginning semester | winter term 2020/2021 |
Semester | 1 |
ECTS credits to win | 4 |
Course type | obligatory |
Teaching language | polish |
Author of syllabus |
|
The class form | Hours per semester (full-time) | Hours per week (full-time) | Hours per semester (part-time) | Hours per week (part-time) | Form of assignment |
Lecture | - | - | 20 (including as e-learning) |
1,33 (including as e-learning) |
Exam |
Poznanie rozwiązań technicznych i technologicznych stosowanych w winiarstwie; Poznanie sposobów wytwarzanie wyrobów winiarskich.
Podstawowa wiedza z zakresu biologii, chemii, fizyki min. na poziomie szkoły średniej.
Metody podające:
Outcome description | Outcome symbols | Methods of verification | The class form |
Zaliczenie w formie egzaminu na podstawie pisemnego testu.
Zaliczenie student uzyskuje po zweryfikowaniu wiedzy na poziomie min.60% (wynik egzaminu pisemnego).
- Obowiązujące akty prawne Polski i UE, strony: www.sejm.gov.pl i https://eur-lex.europa.eu/homepage.html
- Domine A.:Wino. Wydawnictwo Olesiejuk, Warszawa 2009
- Ribéreau-Gayon P., Dubourdien D., Doneche B., Lonvaud A., Handbook of enology, Jhon Wiley&Sons, Ltd, 2006
-Czasopismo: Przemysł Fermentacyjny i Owocowo-Warzywny, Ogólnopolski miesięcznik naukowo-techniczny, Wyd. NOT-Sigma, Warszawa.
Modified by dr Justyna Korycka - Korwek (last modification: 26-04-2020 20:00)