SylabUZ
Course name | Analiza instrumentalna i sensoryczna wina |
Course ID | 01.0-WZS-EnP-ais-pod-N19 |
Faculty | The Branch Faculty of the University of Zielona Góra in Sulechów |
Field of study | Podyplomowe studia enologia |
Education profile | academic |
Level of studies | Postgraduate studies |
Beginning semester | winter term 2020/2021 |
Semester | 2 |
ECTS credits to win | 3 |
Course type | obligatory |
Teaching language | polish |
Author of syllabus |
|
The class form | Hours per semester (full-time) | Hours per week (full-time) | Hours per semester (part-time) | Hours per week (part-time) | Form of assignment |
Lecture | - | - | 0 (including as e-learning) |
0 (including as e-learning) |
Credit with grade |
Laboratory | - | - | 15 (including as e-learning) |
1 (including as e-learning) |
Credit with grade |
Nabycie podstawowej wiedzy o rodzajach metod instrumentalnych i sensorycznych stosowanych w analizie żywności. Nabycie umiejętności praktycznego posługiwania się technikami laboratoryjnymi i aparaturą niezbędną do oznaczania jakościowego i ilościowego składników wina oraz jakości wina. prawidłowo analizuje i interpretuje uzyskane wyniki pomiarów. Nabycie umiejętności prawidłowego analizowania i interpretacji uzyskanych wyników pomiarów.
Wiedza z zakresu analizy instrumentalnej wina z semestru 1.
Laboratoria:
- zajęcia praktyczne
- zajęcia laboratoryjne
- dyskusja
Outcome description | Outcome symbols | Methods of verification | The class form |
Modified by dr Justyna Korycka - Korwek (last modification: 28-04-2020 13:18)