SylabUZ
Course name | Chemia wina |
Course ID | 01.0-WZS-EnP-cw-pod-N19 |
Faculty | The Branch Faculty of the University of Zielona Góra in Sulechów |
Field of study | Podyplomowe studia enologia |
Education profile | academic |
Level of studies | Postgraduate studies |
Beginning semester | winter term 2020/2021 |
Semester | 1 |
ECTS credits to win | 1 |
Course type | obligatory |
Teaching language | polish |
Author of syllabus |
|
The class form | Hours per semester (full-time) | Hours per week (full-time) | Hours per semester (part-time) | Hours per week (part-time) | Form of assignment |
Lecture | - | - | 5 (including as e-learning) |
0,33 (including as e-learning) |
Credit with grade |
Nabycie podstawowej wiedzy o biochemicznym charakterze przemian zachodzących w czasie winifikacji i procesach dojrzewania wina. Poznanie biochemicznych przyczyn powstawania wad i chorób wina.
Podstawowa wiedza z zakresu biologii i chemii, min. na poziomie szkoły średniej.
- wykłady informacyjny z wykorzystaniem technik multimedialnych
- wykłady problemowe
Outcome description | Outcome symbols | Methods of verification | The class form |
Zaliczenie student uzyskuje po zweryfikowaniu wiedzy na poziomie min.60% (wynik testu).
Modified by dr Justyna Korycka - Korwek (last modification: 26-04-2020 19:38)