SylabUZ
Course name | Commodity science |
Course ID | 01.3-WZS-ŻCZP-tow-S21 |
Faculty | The Branch Faculty of the University of Zielona Góra in Sulechów |
Field of study | Human nutrition |
Education profile | practical |
Level of studies | First-cycle studies leading to Engineer's degree |
Beginning semester | winter term 2021/2022 |
Semester | 3 |
ECTS credits to win | 2 |
Course type | obligatory |
Teaching language | polish |
Author of syllabus |
|
The class form | Hours per semester (full-time) | Hours per week (full-time) | Hours per semester (part-time) | Hours per week (part-time) | Form of assignment |
Lecture | 15 | 1 | 9 | 0,6 | Credit with grade |
Celem przedmiotu jest przekazanie studentowi podstawowej wiedzy z zakresu towaroznawstwa – znajomości najważniejszych grup produktów spożywczych, zasad ich klasyfikacji, znakowania oraz oceny jakości.
Wiedza ogólna po ukończeniu szkoły średniej
Outcome description | Outcome symbols | Methods of verification | The class form |
Sposób i kryteria sprawdzania efektów kształcenia:
Oceną końcową jest średnia z ocen uzyskanych przez studenta.
1.E. Pijanowski i in.: Ogólna technologia żywności. WNT, Warszawa 2009
Modified by dr inż. Jarosław Kliks (last modification: 28-04-2021 16:43)