SylabUZ
Course name | Projektowanie winiarni |
Course ID | 01.0-WZS-EnP-pw-pod-N19 |
Faculty | The Branch Faculty of the University of Zielona Góra in Sulechów |
Field of study | Podyplomowe studia enologia |
Education profile | academic |
Level of studies | Postgraduate studies |
Beginning semester | winter term 2020/2021 |
Semester | 1 |
ECTS credits to win | 1 |
Course type | obligatory |
Teaching language | polish |
Author of syllabus |
|
The class form | Hours per semester (full-time) | Hours per week (full-time) | Hours per semester (part-time) | Hours per week (part-time) | Form of assignment |
Project | - | - | 8 (including as e-learning) |
0,53 (including as e-learning) |
Credit with grade |
Przekazanie słuchaczom wiedzy pozwalającej na samodzielne wykonanie technologicznej koncepcji organizacji procesu produkcyjnego w małej lokalnej winiarni.
Wiedza w zakresie technologii winiarstwa.
Uwaga : każde z wymienionych zagadnień do zrealizowania w ramach ćwiczeń będzie poprzedzone teoretycznym wstępem objaśniającym sposób opracowania
- metody podające i poszukujące:
Outcome description | Outcome symbols | Methods of verification | The class form |
Na ocenę końcową składają się :
50% - ocena projektu
50% - ocena ustnej obrony projektu
Modified by dr Justyna Korycka - Korwek (last modification: 26-04-2020 19:51)