Język obcy - do wyboru |
Foreign Language
|
Tutorial (30/18) |
2 |
Yes |
No |
Moduł przedmiotów ogólnych |
Basics of animal origin foods
|
Lecture (60/36), Laboratory (60/36) |
6 |
Yes |
No |
Moduł przedmiotów kierunkowych |
Diet prophylaxis
|
Lecture (30/18), Laboratory (30/18), Project (30/18) |
6 |
Yes |
No |
Przedmioty kierunkowe do wyboru (grupa 1) |
New types of food
|
Lecture (15/9), Laboratory (15/9) |
3 |
No |
No |
Przedmioty kierunkowe do wyboru (grupa 3) |
Opieka żywieniowa w jednostkach oświatowych
|
Lecture (20/12), Laboratory (10/6) |
3 |
No |
No |
Przedmioty kierunkowe do wyboru (grupa 2) |
Technology and methods of food storage
|
Lecture (15/9), Laboratory (15/9) |
4 |
No |
No |
Transport i przechowywanie żywności w żywieniu zbiorowym
|
Lecture (15/9), Laboratory (15/9) |
4 |
No |
No |
Przedmioty kierunkowe do wyboru (grupa 1) |
Związki biologiczne czynne w żywności
|
Lecture (15/9), Laboratory (15/9) |
3 |
No |
No |
Przedmioty kierunkowe do wyboru (grupa 3) |
Żywienie zbiorowe
|
Lecture (20/12), Laboratory (10/6) |
3 |
No |
No |
Przedmioty ogólne do wyboru (grupa 6) |
Opracowanie nowych produktów spożywczych
|
Lecture (15/9), Laboratory (15/9) |
3 |
No |
No |
Przedmioty ogólne do wyboru (grupa 5) |
Podstawy przedsiębiorczości
|
Lecture (20/12), Class (10/6) |
3 |
No |
No |
Przedmioty ogólne do wyboru (grupa 6) |
Projektowanie żywności prozdrowotnej
|
Lecture (15/9), Laboratory (15/9) |
3 |
No |
No |
Przedmioty ogólne do wyboru (grupa 5) |
Prowadzenie małej firmy
|
Lecture (20/12), Class (10/6) |
3 |
No |
No |
|
|
|
|
|