Moduł przedmiotów do wyboru |
Epigenetyka w żywieniu
Available in specialities:
Żywienie i dietoprofilaktyka
|
Lecture (30/18) |
2 |
No |
No |
Kierowanie małą firmą
|
Lecture (30/18), Class (15/9) |
3 |
No |
No |
Nutrigenomika i nutrigenetyka
Available in specialities:
Żywienie i dietoprofilaktyka
|
Lecture (30/18) |
2 |
No |
No |
Pakowanie żywności
Available in specialities:
Projektowanie żywności prozdrowotnej
|
Lecture (15/9), Class (15/9) |
2 |
No |
No |
Prowadzenie własnego biznesu
|
Lecture (30/18), Class (15/9) |
3 |
No |
No |
Stan odżywienia człowieka z elementami antropometrycznymi
Available in specialities:
Żywienie i dietoprofilaktyka
|
Lecture (15/9), Laboratory (15/9) |
2 |
No |
No |
Utrwalanie żywności
Available in specialities:
Projektowanie żywności prozdrowotnej
|
Lecture (15/9), Class (15/9) |
2 |
No |
No |
Wartość żywieniowa produktów spożywczych
Available in specialities:
Żywienie i dietoprofilaktyka
|
Lecture (15/9), Laboratory (15/9) |
2 |
No |
No |
Zdrowotne aspekty żywności przetworzonej
Available in specialities:
Projektowanie żywności prozdrowotnej
|
Lecture (30/18) |
2 |
No |
No |
Żywność nowej generacji
Available in specialities:
Projektowanie żywności prozdrowotnej
|
Lecture (30/18) |
2 |
No |
No |
Moduł przedmiotów kierunkowych |
Analiza żywności I
|
Lecture (15/9), Laboratory (45/27) |
5 |
Yes |
No |
Bioskładniki żywności
|
Lecture (30/18) |
2 |
No |
No |
Foreign Language
|
Tutorial (30/18) |
2 |
No |
No |
Metodologia i opracowanie badań w naukach o żywności
|
Class (45/27) |
4 |
No |
No |
Pracownia magisterska
|
Laboratory (30/18) |
3 |
No |
No |
Seminarium dyplomowe
|
Tutorial (15/9) |
1 |
No |
No |
Specjalność 1 - Żywienie i dietoprofilaktyka |
Dietoprofilaktyka schorzeń dietozależnych
Available in specialities:
Żywienie i dietoprofilaktyka
|
Lecture (15/9), Laboratory (30/18) |
3 |
Yes |
No |
Fizjologia układu pokarmowego
Available in specialities:
Żywienie i dietoprofilaktyka
|
Lecture (15/9), Laboratory (15/9) |
3 |
No |
No |
Specjalność 2 - Projektowanie żywności prozdrowotnej |
Alternatywne źródła żywności
Available in specialities:
Projektowanie żywności prozdrowotnej
|
Lecture (15/9), Class (30/18) |
3 |
Yes |
No |
Fizjologia procesów żywieniowych
Available in specialities:
Projektowanie żywności prozdrowotnej
|
Lecture (15/9), Laboratory (15/9) |
3 |
No |
No |
|
|
|
|
|